follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente curatenie
  home     Echipamente   Echipamente curatenie

Echipamente curatenie

Obtineti cel mai bun pret pentru echipamente curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
echipamente curatenie (BUCURESTI)
Sanitex hygiene este o companie specializata in oferirea solutiilor de igiena. in orice spatiu public, fie acela o cladire de birouri,..
021 *** ***Click aici!
echipamente curatenie industriala (GALATI)
Distribuitor tubulatura rectangulara circulara pt ventilatie si climatizare. ventilatoare, echipamente de climatizare, accesorii. oferind in permanenta echipamente de ventilatie, climatizare, incalzire,..
0236 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (CONSTANTA)
Sc daxi cleaning srl, companie romaneasca cu capital privat, s-a infiintat in anul 2003, pozitionandu-se in prim planul domeniului cleaning pe..
0241 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (TIMIS)
Esti persoana juridica? Nu pierde bani cu taxele catre stat! Confectionam cu implicarea directa a persoanelor cu dizabilitati in procesul de productie: echipamente..
0256 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (HARGHITA)
Importator si distribuitor unic al echipamentelor de curatire, sablare cu gheata uscata (carbonica), aparate de curatire, echipamente de producere a ghetii..
0722 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (CLUJ)
Oferim detergenti si echipamente profesionale (nilfisk alto) pentru curatenie casnica si industriala. un excelent raport calitate/ pret. ostschild ofera servicii de..
0720 *** ***Click aici!
utilaje curatenie neamt (NEAMT)
Happyclean executa curatenie dupa constructor, curatenie firme (curatenie interioara zilnica, curatenie interioara saptamanala) , curatenie in locuinte, servicii de curatenie generala,..
0741 *** ***Click aici!
utilaje curatenie (HUNEDOARA)
Tour impex group srl a fost infiintata in anul 1991 ca o societate cu asociat unic, avand ca obiect de activitate..
0786 *** ***Click aici!
echipamente curatenie bucuresti (BUCURESTI)
Bella Clean SRL vinde din stoc, o gama larga de produse pentru curatenie industriala si nu numai: aspiratoare profesionale pentru medii..
0724 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (SIBIU)
Prin departamentul - business process outsourcing - oferim servicii profesionale de tip call center pentru firmele interesate sa-si sporeasca vanzarile, reducand..
2156 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (CLUJ)
Tego Construct, Dealer Karcher in Cluj. Pentru ca atunci cand cautati produse Karcher doriti sa le gasiti cat mai repede, mai..
0725 *** ***Click aici!
utilaje curatenie (ARGES)
Oferim din anul 2007 utilaje dezinsectie, utilaje dezinfectie, utilaje curatenie si masina monodisc. Activam in judetul ARGES si..
0729 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (ALBA)
Prin daily clean aducem in romania un nou concept pe piata serviciilor profesionale de curatenie, un model de business care se..
0757 *** ***Click aici!
echipamente de curatenie (CLUJ)
Firma sc galben cleaning systems srl are ca domenui de activitate importul si comercializarea de: echipamente profesionale de curatenie, masini agricole,..
0729 *** ***Click aici!
utilaje curatenie (BUCURESTI)
Adyintermed este o companie specializata in prestarea de servicii complete de curatenie, intretinere si menaj.este o companie tanara, deschisa spre..
0724 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (BIHOR)
Yourmarket - magazinul online creat special pentru nevoile tale! acum cand piata comertului electronic abunda in site-uri pe diferite categorii de..
0728 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (BUCURESTI)
Între domeniile de activitate cu o dinamică sporită, activitatea de curătenie si întretinere este cea care înregistrează o crestere reală si..
0724 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie