follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente curatenie » Judetul CLUJ
  home     Echipamente curatenie   Judetul CLUJ

Echipamente curatenie Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru echipamente curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
echipamente curatenie kaivac, echipamente curatenie reconditionate, echipament curatenie tennant, echipamente curatenie second hand, utilaje curatenie, echipamente curatenia urbana, echipamente curatenie (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Compania TENROM a fost infiinţată la sfarşitul anului 2010 cu scopul de a prelua incepand cu ianuarie 2011 rolul de importator..
0-26 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (Cluj Napoca, CLUJ)
Solutii si dotari complete pentru bucatarii profesionale (proiecte si necesar instalatii), restaurante, sali de evenimente, cafenele, baruri, hoteluri si pensiuni cu..
0721 *** ***Click aici!
echipamente curatenie, utilaje curatenie (Cluj Napoca, CLUJ)
Silly Clean, companie specializata in comercializarea unei palete diversificate de produse pentru curatenie profesionala va ofera ustensile de curatenie, detergenti profesionali..
0374 *** ***Click aici!
utilaje curatenie
Oferim din anul 2002 masini de spalat aspirat, utilaje curatenie, masini automate de spalat si masina monodisc. Activam..
0264 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (Cluj Napoca, CLUJ)
Oferim detergenti si echipamente profesionale (nilfisk alto) pentru curatenie casnica si industriala. un excelent raport calitate/ pret. ostschild ofera servicii de..
0720 *** ***Click aici!
utilaje curatenie (Cluj Napoca, CLUJ)
Distribuitor de consumabile de igiena, prosoape de hartie z sau role, hartie igienica rola jumbo, standard, impaturita, sapun lichid, dozatoare si..
0757 *** ***Click aici!
echipamente de curatenie (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma sc galben cleaning systems srl are ca domenui de activitate importul si comercializarea de: echipamente profesionale de curatenie, masini agricole,..
0729 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
REXIMPEX SRL vine in sprijinul Dvs. şi vă pune la dispoziţie echipamente şi materiale profesionale pentru curăţenie, de ultimă generaţie. Toate..
0727 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
Tego Construct, Dealer Karcher in Cluj. Pentru ca atunci cand cautati produse Karcher doriti sa le gasiti cat mai repede, mai..
0725 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie