follow Catalog firme » Echipamente » Echipamente curatenie » Judetul ARGES
  home     Echipamente curatenie   Judetul ARGES

Echipamente curatenie Arges

Obtineti cel mai bun pret pentru echipamente curatenie completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
echipamente de curatenie impinse, echipamente de curatenie cu om la bord, utilaje curatenie, echipamente curatenie (Pitesti, ARGES)
Echipamente si utilaje pentru curatat, spalat si aspirat pardoseli, aspiratoare injectie-extractie, monodiscuri, utilaje sub presiune, detergenti profesionali, sunt doar cateva din produsele comercializate de firma sc dutescu profesional cleaning srl din pitesti si care acopera toata gama de produse din domeniul curateniei profesionale...
0248 *** ***Click aici!
echipamente curatenie karcher
Simbol global. a fost infiintata in anul 2007 in judetul arges, cu scopul promovarii, consultantei tehnice, desfacerii produselor si utilajelor de curatenie, de dezinfectie si dezinsectie in diferite industrii si in special pentru a ajuta unitatile industriale (fabrici, uzine) de a se acomoda cu produse ecologice si biodegradabile odata cu intrarea romaniei in uniunea europeana. produsele sunt economicoase si usor de folosit, nefiind..
0728 *** ***Click aici!
echipamente curatenie (Curtea de Arges, ARGES)
Produse papetarie si tipizate, echipament de protectia muncii, materiale si echipamente de curatenie. Pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0720 *** ***Click aici!
utilaje curatenie
Oferim din anul 2007 utilaje dezinsectie, utilaje dezinfectie, utilaje curatenie si masina monodisc. Activam in judetul ARGES si avem preturi mici la masini de frecat, aspirator cu spalare si nu numai. Asteptam cererea dumneavoastra de oferta si va promitem ca nu vom dezamagi...
0729 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie